Veilig bestanden toesturen?

 

Omdat we waarde hechten aan uw privacy en de privacy van uw klanten, verzenden we al onze bijlages via FileCap. Al dan niet extra beveiligd met een wachtwoord.

Wilt u er ook verzekerd van zijn dat uw bestanden veilig bij ons aankomen? Gebruik onderstaande FileCap link om uw bestanden naar ons toe te sturen. Uiterst gebruiksvriendelijk. Bovendien krijgt u een bevestiging op het moment dat wij uw bijlage hebben gedownload. 

Bestanden versturen naar Vogelaar.

LET OP: Bovenstaande link is gekoppeld aan Vogelaar. Dit betekent dat de bestanden echt alleen aankomen als u de bestanden verzendt naar een e-mailadres met domeinnaam: ….@vogelaargroep.nl.

 

Waarom FileCap?

Bestanden versturen via de cloud is handig, maar niet zonder veiligheidsrisico’s. Dit is dan ook de reden dat Vogelaar voor FileCap heeft gekozen. FileCap biedt maximale veiligheid en optimaal gebruiksgemak in één.

 

Maximale beveiliging
Gebruiksvriendelijk
‘Cloudless’
FileCap maakt gebruik van de modernste encryptie technologie om gebruikers te verzekeren dat de opslag en de overdracht van bestanden veilig plaatsvindt. FileCap wordt geïmplementeerd in het mailprogramma van de afnemende partij en/of werkt vanuit een pagina waar enkel afzender, ontvanger en een bijlage toegevoegd dienen te worden. De FileCap server wordt niet gehost in een public cloud, maar op onze eigen beveiligde omgeving. Door deze lokale opslag behouden we zelf de controle over de bestanden die worden verzonden of ontvangen.

 

Meer informatie over FileCap vindt u hier.