Full service partner

 

Sealen

Vogelaar regelt het

Wilt u uw drukwerk verzendklaar maken en goed beschermd verzenden? Dan kunt u uw drukwerk door ons laten sealen. Alles wordt samengepakt in folie, waardoor het netjes aankomt bij de ontvanger. Vooral periodieken zoals magazines worden geseald. Standaard gebruiken wij hiervoor duurzaam biofolie. En omdat we meerdere sealstraten hebben kunnen wij altijd snel helpen. 

Wat is sealen?

Sealen is het verpakken van drukwerk in sealfolie. Bij ons gebeurt dit standaard in duurzame biofolie in plaats van plastic. Sealen gebeurt vooral veel bij periodieken zoals magazines en brochures, maar ook ander drukwerk kan geseald worden.

Dankzij sealen wordt het drukwerk goed beschermd, waardoor het in topconditie aankomt bij de ontvanger. Ook kunnen er dankzij het sealen bijlagen worden toegevoegd zoals een antwoordkaart, samples, folders of flyers.

 

Sealfolie suikerriet dichtbij duurzaam
Sealen

Voordelen sealen

  • U bespaart portokosten ten opzichte van een envelop, want sealfolie is veel lichter.
  • Een seal om de mailing heen zorgt voor een professionele uitstraling.
  • Dankzij een seal kunnen er één of meerdere bijlages toevoegen. Bijvoorbeeld een promotieproduct, een sample, een brief of een flyer.
  • Afwijkende formaten zijn geen probleem, ook die kunnen geseald worden.
  • De ontvanger ziet direct de boodschap dankzij doorzichtige sealfolie. Ze hoeven namelijk niet eerst een doos of envelop open te maken. Hierdoor wordt hun nieuwsgierigheid sneller geprikkeld en komt uw boodschap ook sneller binnen.
  • Met sealfolie is de mailing goed beschermd tegen beschadiging, vuil en vocht. Een envelop is namelijk niet waterdicht en sealfolie wel!
  • Personaliseren is mogelijk. Dit kan op meerdere manieren: op de seal zelf printen, door een (adres)sticker, een cheshire (adresdrager) of het toevoegen van een gepersonaliseerde kaart, flyer of folder.

 

Het verschil maken

Algemeen directeur Mark Bonenkamp: “Vogelaar is een CO2 neutraal bedrijf en deze voortrekkersrol past in onze Lean & Green visie. Onze divisie ‘Direct Mail’ behoort tot de top 5 van de verzenders uit Nederland: alleen al bij Vogelaar verwerken en verzenden we circa 80.000 kg aan sealfolie. We willen én kunnen daardoor een aanzienlijk verschil maken. Door over te gaan op deze recyclebare sealfolie bieden we onze klanten een product aan waarmee ze kunnen bijdragen aan de beheersing van de CO2-uitstoot. De overstap naar recyclebare biobased folie levert een besparing op van 250.000 kg CO2 per jaar!” 

 

Mark Bonenkamp met duurzame sealfolie gemaakt van suikerriet