Full service partner

 

(Digitaal) Printen

Vogelaar regelt het

Bij Vogelaar bent u aan het juiste adres voor al uw drukwerk en printwerk. Wij bieden directe personalisering, adressering, afwerking en verzending aan. Op deze manier zorgen wij voor een alles-in-één oplossing.

Digitaal printen

Digitaal printen is DE oplossing voor (meervoudig) personaliseren van brieven, folders, flyers etc. Deze vorm van printen maakt het mogelijk

om gepersonaliseerd drukwerk te maken waarbij iedere vorm van afwerken mogelijk is. Met de nieuwste generatie digitale printers

wordt kwalitatief niet meer ondergedaan voor traditioneel (offset) drukwerk maar wordt een scala aan mogelijkheden geboden.

 

Printen
Printkop print proces grote printer machinaal printen

Printen

H

 

Vogelaar regelt het

Voor al uw drukwerk en printwerk kunt u bij Vogelaar terecht. Onze printers worden bestuurd door slimme software, waardoor de gegevens direct goed staan en goed gekoppeld worden. Zo weet is het zeker dat de personalisatie van je direct mail hoort bij het bezorgadres.

Daarnaast heb je ook het in-house voordeel: doordat uw printwerk door ons zelf wordt gemaakt, kan het ook direct gepersonaliseerd, geadresseerd, afgewerkt en verzonden worden. Zo bent u in één keer klaar met de zending. Ook handig als er nog even snel een bijlage geprint wil  toevoegen moet worden aan de zending.

 

Grote printer