Full service partner

 

Importeren en exporteren

Vogelaar regelt het

Goederen importeren of exporteren kan erg lastig zijn met alle verschillende regels. Wij kunnen u hierbij helpen of het zelfs volledig van u over nemen. Bijvoorbeeld het laten ophalen van een pallet in China, deze door de douane heen sturen, importeren en vervolgens weer door de douane in Nederland krijgen.

De ideale partner

Als fulfilment partner staan wij uw klanten graag te woord. Alle vragen over bestellingen, acties of de afhandeling ervan nemen we namens u in behandeling. Ook klachten handelen we als fulfilment partner snel en naar volledige tevredenheid af vanaf onze locatie in Utrecht. En complimenten, ook die nemen we namens uw bedrijf natuurlijk graag in ontvangst!

Uw klanten merken er uiteraard niets van dat wij, uw fulfilment partner, namens u handelen. Ongeacht of ze contact zoeken via de telefoon, e-mail, post of social media. Ons customer care team is professioneel opgeleid en verdiept zich goed in uw producten en diensten.

 

Pakketen gebundeld
PostNl vervoer transport voor Vogelaar

Importeren en exporteren

Goederen importeren of exporteren kan erg lastig zijn met alle verschillende regels! Wij kunnen u hierbij helpen of het zelfs volledig van u over nemen. Bijvoorbeeld het laten ophalen van een pallet in China, deze door de douane heen sturen, importeren en vervolgens weer door de douane in Nederland krijgen. Als internationaal verzendbedrijf zijn wij op de hoogte van alle import- en exportregels en benodigde douanedocumenten van elk land. Door ons uw import en export te laten regelen voordat uw goederen vast komen te staan aan de grens.

Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op!

 

Voorraadbeheer

De consument van nu stelt hoge eisen. Een andere leverancier of winkel is online zo gevonden. Er mag daarom geen tijd verloren gaan in het logistieke traject. Als ervaren (webshop) fulfilment partner begrijpen we dat.

Bij Vogelaar beschikken we in eigen huis over beveiligde, goed geconditioneerde opslagruimte voor uw voorraden. U heeft te allen tijde inzage in de status ervan en u heeft met ons als fulfilment partner bovendien de zekerheid dat een order geen moment vertraging oploopt. U kunt uw complete voorraadbeheer aan ons uitbesteden.

Komen uw producten in bulk aan? Of worden er specifieke eisen gesteld aan de presentatie en verpakking ervan? Als fulfilment partner voeren we het om- of her verpakken graag voor u uit in onze vestiging in Utrecht.

 

 

Voorraadbeheer Vogelaar fulfilment pallets