Full service partner

 

Selfmailer

Vogelaar regelt het

Een selfmailer vertegenwoordigt een vorm van direct mail die op een eenvoudige maar uiterst doeltreffende wijze uw boodschap overbrengt. Dit poststuk, dat ingenieus kan gevouwen worden en gedeeltelijk gesloten, wordt vaak zonder extra verpakking verstuurd. Een intrigerende boodschap op de voorzijde wekt nieuwsgierigheid bij de ontvanger en stimuleert verdere verkenning van de inhoud. Deze aanpak sluit naadloos aan bij zowel de boodschap als de huisstijl. Met 51 jaar aan ervaring op het gebied van Direct Mail kan Vogelaar uw assisteren bij het ontwikkelen en verzenden van unieke selfmailers die perfect bij jouw behoeften aansluiten.

Wat is een SelfMailer?

Een selfmailer is een vorm van direct mail, een marketingtechniek waarbij fysieke poststukken worden gebruikt om hun boodschap bij potentiële klanten of doelgroepen te bezorgen. Een SelfMailer is een specifiek type Direct Mail dat op zichzelf staat, zonder dat er een envelop of externe verpakking nodig is. Het is vaak een stuk bedrukt papier dat is gevouwen en gedeeltelijk gesloten, zodat de inhoud erin verborgen blijft totdat de ontvanger het opent.

Selfmailers kunnen in verschillende vormen en formaten voorkomen. Ze kunnen enkele vouwen, dubbele vouwen of andere complexere vouwpatronen hebben, waardoor meerdere pagina’s ontstaan die gebruikt kunnen worden om uw boodschap van het bedrijf over te brengen. Selfmailers worden vaak gebruikt om aandacht te trekken, nieuwsgierigheid op te wekken en de ontvanger te stimuleren om de inhoud te lezen. Ze kunnen voorzien zijn van pakkende grafische elementen, kleuren en tekst om de boodschap zo effectief mogelijk te presenteren.

Het doel van een SelfMailer is om op een directe en impactvolle manier te communiceren met de ontvanger, zonder dat er extra enveloppen of verpakkingen nodig zijn. Ze worden vaak ingezet als onderdeel van marketingcampagnes om producten, services, evenementen of andere promotionele activiteiten te promoten.

 

Vogelaar regelt het

Vogelaar helpt u graag verder met het ontwikkelen van de perfecte selfmailer voor uw bedrijf. Van het meekijken met het ontwerp tot het bezorgen op de deurmat, het gehele proces is in veilige handen bij Vogelaar. Want Vogelaar regelt het!