Webshop fulfilment

Vogelaar regelt het

Klanten keren alleen weer bij u terug als ook de afhandeling van hun bestelling of beloning perfect verloopt. U doet er dan ook goed aan een betrouwbare fulfilment partner voor uw webshop te kiezen. Van een persoonlijke servicedesk tot en met responsverwerking. De financiële afhandeling van orders en het uitbesteden van voorraadbeheer. Met ons als uw fulfilment partner maakt u uw beloften waar.

Fulfilment

De artikelen die door uw klanten besteld zijn pakken wij uit de voorraad om verzendklaar te maken (orderpicken). Dat gaat allemaal automatisch via ons WMS systeem dat gekoppeld is aan uw webshop. Zo weet u zeker dat de juiste producten worden gepakt. Ook ’s avonds en op zondag picken wij uw orders. Zo hebben uw klanten hun product altijd op tijd in huis!

Extra voordelen: 

  • Buitenlandzendingen zijn geen probleem. Als expert in buitenland zendingen zorgen wij ervoor dat uw klant dit op tijd en in goede orde ontvangt.
  • Ons WMS systeem koppelt snel met uw webshop. Daardoor kunnen wij gauw voor u aan de slag en komen orders snel binnen.
  • Orders worden automatisch ingeschoten via ons WMS systeem dat gekoppeld is aan uw webshop. Daardoor weet u zeker dat producten die in het magazijn liggen en georderpickt moeten worden hetzelfde zijn als de producten die uw klant heeft besteld in uw webshop.
  • Elk product krijgt bij ons een eigen QR code die wij scannen met onze handscanner. Zo kunnen we nauwkeurig werken en pakken we nooit het verkeerde product. Ook wordt de voorraad hierdoor automatisch bijgewerkt.

 

Fulfilment orderpick teddybeer pakket inpakken
Fulfilment webshop systemen koppelen shopify magento jouwweb lightspeed woocommerce

Koppelingen

Vogelaar kan koppelingen maken met vrijwel alle bekende webshopsystemen zoals: 

  • Shopify
  • Magento
  • Lightspeed
  • MyShop
  • Woocommerce
  • JouwWeb

Heeft u een ander systeem? Geen probleem, informeer naar de mogelijkheden!

De ideale partner

Als fulfilment partner staan wij uw klanten graag te woord. Alle vragen over bestellingen, acties of de afhandeling ervan nemen we namens u in behandeling. Ook klachten handelen we als fulfilment partner snel en naar volledige tevredenheid af vanaf onze locatie in Ijsselstein, nabij Utrecht. En complimenten, ook die nemen we namens uw bedrijf natuurlijk graag in ontvangst!

Uw klanten merken er uiteraard niets van dat wij, uw fulfilment partner, namens u handelen. Ongeacht of ze contact zoeken via de telefoon, e-mail, post of social media. Ons customer care team is professioneel opgeleid en verdiept zich goed in uw producten en diensten.

 

Vogelaar Mark Bonenkamp