Full service partner

 

Landingspagina maken

Vogelaar regelt het

Het succes van elke promotie actie valt of staat met een goede landingspagina, óók bij offline acties. Daarom maken we knallende landingspagina’s voor allerlei acties. Één landingspagina niet genoeg? Dan kunnen we ook een gehele actiewebsite voor u maken. Laat ons uw landingspagina’s maken. Dan streven wij samen naar het maximale resultaat voor uw campagne. 

Wat is een landingspagina

U heeft een landingspagina nodig zodat potentiële deelnemers ook daadwerkelijk kunnen deelnemen aan uw promotie actie. Ook bij een offline promotie actie, bijvoorbeeld via direct mail, heeft u een landingspagina nodig.

Potentiële deelnemers zoeken de actie toch eerst even op via Google. Hoe handig is het dan als ze direct op een landingspagina terecht komen met alle nodige informatie en waar ze ook meteen hun gegevens kunnen achterlaten zodat ze direct mee kunnen doen met de actie?

Een landingspagina is niet alleen fijn voor de potentiële deelnemer, maar ook voor u als uitvoerder van de promotie actie. Een goede landingspagina zorgt ervoor dat er veel meer mensen meedoen met je promotie actie, waardoor je dus meer effect hebt en meer deelnemers krijgt dan wanneer je geen landingspagina hebt.

 

Vogelaar Mark Bonenkamp
Bureau Vogelaar werkzaam

Landingspagina maken

U wilt natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen meedoen met uw promotie actie. Dan wilt u dus ook dat u een goede landingspagina heeft die converteert, oftewel een landingspagina die ervoor zorgt dat de bezoekers van die pagina de gewenste actie uitvoeren.

Laat uw landingspagina daarom maken door een professional zoals Vogelaar. Want een promotie actie kan niet zonder een landingspagina!

Dus zoek je een goede landingspagina voor uw promotie actie, winactie, prijsvraag of voor iets anders? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.  

Voorbeelden landingspagina

Onderstaande pagina’s zijn enkele voorbeelden van de gemaakte landingspagina’s van Vogelaar. 

https://www.delonghiacties.nl/

https://kenwoodacties.nl/

https://www.glentallochzalm.nl/Home

https://www.glentallochacties.nl/