Full service partner

 

Winacties

Vogelaar regelt het

 

Een winactie is een absolute promotie-knaller, een topper op het gebied van actiemarketing. Iedereen houdt ervan om wat te winnen, zeker als het weinig moeite kost om mee te doen. De voordelen voor u: verhoging van uw naamsbekendheid, nieuwe (potentiële) klanten, verhoogde omzet en waardevolle data.

Natuurlijk moet hier wel een goed systeem achter zitten waar alle inzendingen in kunnen worden bijgehouden, data kan verzamelen en kunt reageren op de deelnemers. Gelukkig hebben wij zo’n systeem gebouwd. En als u ons ook nog de responsverwerking en verzending laat doen, dan hoeft u nergens meer over na te denken!

Hoe werkt een winactie? 

Bij een winactie moet er eerst worden bedacht hoe mensen kunnen deelnemen. Moeten ze zich fysiek of per post aanmelden, moeten ze bellen of mailen of komt u naar hen toe met een uitnodiging voor een online winactie? Zowel bij offline als online winacties bieden wij ondersteuning.

Als uw consumenten, medewerkers of zakenrelaties zich hebben aangemeld dan ontvangen ze een unieke vouchercode en een link naar de landingspagina van uw winactie. Op die landingspagina kunnen de deelnemers hun vouchercode inwisselen om te zien wat ze hebben gewonnen. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst wat extra gegevens aan de deelnemers te vragen. Zo kunt u je bestaande klantdata gemakkelijk verrijken of juist nieuwe klantdata toevoegen!

De winactie eindigt met het overhandigen van de prijs aan de winnaar(s). Hebben ze geld gewonnen? Dan moet dat worden overgemaakt. Hebben ze een product gewonnen? Dan moet dat worden opgestuurd. Ook dit stuk van de winactie kunnen we voor u overnemen.

 

Veiligheid ict Vogelaar
Bureau Vogelaar werkzaam

Voordelen

 Voordelen winactie: 

 • Winacties verbeteren de brand awareness. Doordat jij je onderscheidt met de belofte van een cadeautje onthouden consumenten je beter.
 • Winacties verhogen de loyaliteit: klanten zijn namelijk loyaler wanneer ze iets cadeau krijgen, ze zijn eerder geneigd iets terug te doen.
 • Je verkrijgt waardevolle consumentendata waarop je kunt targetten voor herhaalaankopen.
 • Het is een goede manier om bestaande klantdata te verrijken.
 • Een winactie is geschikt voor elke industrie en elk product.
 • Winacties zijn ideaal om nieuwe klanten mee te werven.

Voordelen winactie applicatie:

 • Altijd alle inzendingen op één plek bij de hand
 • Automatisch een winnaar kiezen
 • Digitale inzendingen en offline inzendingen zijn beide geen probleem
 • Volledig in jouw huisstijl te maken
 • Altijd de gegevens in een cloud-database, dus nooit meer zoeken naar inzendingen
 • Gemakkelijk klantgegevens verzamelen; geen onleesbare handschriften of onvolledig ingevulde formulieren
 • Acties kunnen uit- en aangezet worden wanneer u wilt. Hierdoor is het makkelijker om acties te ‘recyclen’. Je investeert één keer wat tijd om de winactie op te zetten en kan dit vervolgens makkelijk weer hergebruiken.
 • U bespaart veel tijd en moeite want alles gaat makkelijker, sneller en (deels) automatisch!

 

Vogelaar regelt het

U kunt natuurlijk zelf een online winactie-pagina bouwen. Maar met onze speciaal ontwikkelde cashback- en winactie-applicatie weet u zeker dat uw winactie goed werkt, de data veilig wordt opgeslagen én dat je er gemakkelijk mee kunt werken.

Desgewenst controleren wij ook de respons op de winactie, doen wij de klantenservice en slaan wij uw te winnen producten op in ons magazijn. Dan kunnen wij de winnaars zo snel mogelijk hun gewonnen prijs toesturen.

Benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over onze winactie applicatie? Neem dan contact met ons op.

Vogelaar Mark Bonenkamp