Full service partner

 

Jouw fulfilment partner in Utrecht

Vogelaar regelt het

Wat wij doen

Als u wilt dat uw klanten terugkeren naar uw webshop, dan moet niet alleen hun bestelling of beloning perfect verlopen, maar ook de afhandeling ervan. Om deze reden is het van essentieel belang om een betrouwbare fulfilment partner te kiezen. Vogelaar, gevestigd in Utrecht, is zo’n partner waar u op kunt vertrouwen. Wij bieden diverse services, van een persoonlijke servicedesk tot en met responsverwerking, en wij kunnen ook de financiële afhandeling van orders en het uitbesteden van voorraadbeheer voor u verzorgen. Door met ons samen te werken als uw fulfilment partner, kunt u uw beloften aan uw klanten waarmaken.

 

Zwemdiploma Fulfilment

Webshop fulfilment

Om ervoor te zorgen dat klanten terugkeren naar uw webshop is het van belang dat niet alleen hun bestelling of beloning perfect verloopt, maar ook de afhandeling ervan. Het is daarom verstandig om een betrouwbare fulfilment partner te kiezen voor uw webshop.

Voorraadbeheer fulfilment

Jouw producten op laten slaan bij een ervaren fulfilment partner? Bij Vogelaar ben je aan het juiste adres. U kunt uw complete voorraadbeheer aan ons uitbesteden. Van opslagruimte tot om- en herpakken, van alles is mogelijk

Retouren verwerken

Bij iedere webshop komt er wel eens een pakketje terug, om welke reden dan ook. Bij ons is dat geen probleem. Wij controleren het product uitvoerig voordat wij het terugboeken in de voorraad. Heeft de klant een klacht? Dan handelen wij die ook meteen af.

Webshop koppelen

Wij maken API koppelingen met alle bekende webshopsystemen zoals Shopify, Magento, Lightspeed, MyShop en Woocommerce. Met de juiste koppeling weet je zeker dat alle bestellingen snel en goed doorkomen.

Orderpick

De artikelen die door uw klanten besteld zijn pakken wij uit de voorraad om verzendklaar te maken (orderpicken). Het proces verloopt automatisch via ons WMS systeem dat gekoppeld is aan uw webshop. Dit proces vind bij ons de gehele dag plaats. 

Portokosten en verzend tarieven

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij goed op de hoogte van alle voordelige verzendopties. Door met onze bulk aan verzendingen mee te gaan kunt u ook profiteren van lage portokosten. Wij hebben met Vogelaar verschillende samenwerkingen met alle grootte vervoerders.

Klantenservice

Wij vinden klantenservice het belangrijkste dat er is. Pas als wij uw klanten ook de beste service bieden zijn we tevreden. Uw klanten kunnen dus met al hun vragen, klachten én complimenten bij ons terecht. Wij geloven in persoonlijk contact waarbij we het ook daadwerkelijk voor u regelen.

DHL Vogelaar bulk zending

Importeren en exporteren

 Onze jarenlange samenwerking met buitenlandse postpartijen zoals Bpost, GLS, FedEx en DHL heeft ons experts gemaakt op het gebied van verzending. Of het gaat over het ophalen van een pallet in China of het versturen van breekbaar object naar de 12e etage, Vogelaar regelt het. 

 

Financiële afhandeling

Naast de logische zaken als voorraadbeheer, klantenservice en verzending regelen wij, desgewenst, ook de financiële afhandeling voor je. Zo hoef jij je nooit meer druk te maken om zaken als opslagkosten, verzendkosten, verkoopfacturen en import en expertheffingen.

b

b

b

b

Waarom wij anders zijn? 

Als een familiebedrijf hebben we de unieke eigenschap dat we onze klanten een persoonlijke en betrokken benadering kunnen bieden. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke vereisten heeft. Door onze ervaring en diepgaande kennis van verschillende sectoren, kunnen we op maat gemaakte oplossingen leveren die perfect aansluiten bij uw specifieke doelen en uitdagingen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw behoeften begrijpen en dat we ons inzetten voor het behalen van de gewenste resultaten.

Bij Vogelaar regelen we het. We zijn vastberaden en vasthoudend in het bereiken van succes voor onze klanten. Of het nu gaat om het leveren van hoogwaardige producten, het uitvoeren van complexe projecten of het bieden van uitstekende klantenservice, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Ons team van professionals is toegewijd aan het leveren van kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen.

Bovendien koesteren we onze erfenis als derde generatie familiebedrijf. We zijn trots op de waarden en tradities die ons bedrijf hebben gevormd en hebben bijgedragen aan ons succes. Onze ervaring en continuïteit stellen ons in staat om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip. We begrijpen dat het opbouwen van een solide partnerschap gebaseerd is op consistentie, betrouwbaarheid en het leveren van resultaten.

Wanneer u kiest voor Vogelaar als uw partner, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. We zijn gepassioneerd in wat we doen en streven naar uitmuntendheid in alles wat we ondernemen. Ons team staat klaar om uw uitdagingen aan te gaan, oplossingen te bieden en resultaten te leveren die uw verwachtingen overtreffen.

Ideale partner Vogelaar

Vogelaar regelt het ook echt

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

Er wordt altijd snel geschakeld en alle zaken worden netjes afgehandeld.

Daarnaast denkt Vogelaar altijd mee naar de beste oplossingen. Ik zou Vogelaar zeker aanbevelen. Snelle en betrouwbare service. 

 

Tamara van Huenen

Senior Brand Manager, Haribo

Ik ben uitermate tevreden over de dienstverlening en de contacten met de contactpersonen bij Vogelaar. In overleg wordt er ook goed ingespeeld op de wens van de klant als een levering bijvoorbeeld met spoed bezorgd moet worden

Edward van Ginkel

Financiële medewerker, Nationale raad zwemvaardigheid

Vogelaar is een belangrijke schakel in ons collecteproces en naar alle tevredenheid verzorgt de complexe gepersonaliseerde uitlevering van materialen en correspondentie richting onze doelgroepen. Prettig in omgang, maar bovenal professioneel, meedenkend in oplossingen.

Arno van Gemert

Marketeer, Alzheimer Nederland

Uw ideale, veilige en duurzame partner
in fulfilment, promotie en print & verzending

Vogelaar regelt het

Vloeroppervlak

Artikelen op voorraad

pakketen per dag