Full service partner

 

Periodieken en tijdschriften

Vogelaar regelt het

Periodieken zijn publicaties welke minimaal 4x per jaar verschijnen en aan specifieke voorwaarden dienen te voldoen. Veelal zijn dit tijdschriften of vakbladen. Vogelaar heeft ruim 50 jaar ervaring met het verzendklaar maken en versturen van allerhande periodieken. Voor verenigingen en stichtingen bijvoorbeeld zijn er veelal afwijkende en gunstige (financiële) mogelijkheden waar wij u graag over informeren. Van kleine tot grote oplagen, voor elk periodiek bent u bij Vogelaar aan het juiste adres!

 

Periodieken laten verzenden

Periodieken kunt u het beste laten verzenden door een grotere verzendpartij. Vaak zijn het grotere aantallen, deze worden gemakkelijker verwerkt door een grotere partij met meerdere machines en meer capaciteit. Een grotere partij kan u veelal een voordeliger verzendtarief bieden dan dat u het periodiek zelf zou verzenden. Stelt u zich eens voor om zelf honderden of duizenden magazines te moeten adresseren, verpakken en verzenden via de brievenbus; wat een werk! Daarnaast kan een grotere partij zoals Vogelaar, voor verzending, het periodiek ook drukken. Het toevoegen van bijlagen of het personaliseren van periodieken, het is bij Vogelaar allemaal mogelijk. Alleen het drukwerk en de adressen aanleveren kan ook, Vogelaar doet dan de rest!

Daarnaast kun je bij een grotere partij vaak ook je periodieken laten maken en verzendklaar laten maken. Ook het toevoegen van bijlages of het personaliseren van je periodieken is bij ons mogelijk. Zo hoef jij alleen maar je drukwerk aan te leveren en doen wij de rest!

 

PostNl vervoer transport voor Vogelaar
Transport Vervoer vrachtwagen inladen

Vogelaar regelt het

Reeds jarenlang verzendt Vogelaar periodieken voor allerlei opdrachtgevers zoals bekende uitgeverijen maar ook voor bedrijven, verenigingen en stichtingen verwerken en verzenden wij allerlei verschillende periodieken. Wij regelen alles van postale afwerking tot de daadwerkelijke verzending. Allemaal in eigen huis! En omdat we al jarenlang intensief samenwerken met grote postpartijen zoals PostNL en Bpost kunnen we u ook nog eens een extra voordelig tarief aanbieden.

 

 

Abonnementen-beheer

Met de nieuwe webbased service Abonnementenbeheer van Vogelaar maakt en beheert u abonnementen in een hand omdraai. Krijg volledig inzicht in uw omzet, voorwaarden, opzeggingen en software. Het systeem houdt exact bij welke abonnementen, wanneer gefactureerd moeten worden. Deze facturen kunnen volledig automatisch worden verzonden en de betalingen ontvangt u automatisch op uw bankrekening. Uiteraard ontvangt u een heldere rapportage!

 

 

Abonnementen beheer inzicht in je abonnementen