Even voorstellen: Jan, onze nieuwe senior accountmanager!

Even voorstellen: Jan, onze nieuwe senior accountmanager!

donderdag 1 september 2022

Yes, wij hebben er weer een nieuwe collega bij! In deze blog stellen we Jan aan u voor. Benieuwd wat hij bij Vogelaar gaat doen en waar zijn passie ligt? Lees dan snel verder!


Sinds 1 september heeft Vogelaar er een nieuwe collega bij. Deze keer stellen wij u voor aan Jan, onze nieuwe senior accountmanager. Jan heeft al ruim 35 jaar ervaring in de branche, dus misschien herkent u hem wel.

Werkzaamheden

Jan gaat bij ons aan de slag als senior accountmanager. Dankzij zijn ruim 35 jaar ervaring in de branche heeft hij een flink netwerk opgebouwd. Hij is ooit begonnen bij Hans Corsmit.

Zijn advies voor een sterk netwerk? “Betrouwbaar zijn, klanten ontzorgen en goed werk leveren. Als je als mens en bedrijf je werk goed doet dan komt er altijd wat op je pad. Daar ben ik van overtuigd. Ook hou ik van openheid, dat is de basis voor iedere relatie. En behandel mensen zoals je zelf behandeld wil worden. Dat vat het wel een beetje samen denk ik.”

Het leukste aan zijn werk vindt Jan dat geen dag hetzelfde is én het sparren met klanten. “Samen nadenken: hoe kun je het anders doen? Hoe kun je het beter doen? En hoe kun je klanten aan je binden? Daar ben ik altijd mee bezig.”

Dat samenwerken met mensen is volgens hem het allerbelangrijkste. “Het is zoals de bekende quote zegt: ‘alleen ga je sneller maar samen kom je verder’. Iedereen in de organisatie is even belangrijk, los van je functie. Zo is de signaalfunctie van de ordermanagers heel belangrijk. Zij hebben dagelijks klantcontact, in dat soort gesprekken hoor je veel. Die informatie is heel belangrijk.”

Waarom heb je voor Vogelaar gekozen?

Jan schudt de hand van Mark

“Vogelaar is toch wel een instituut in de branche met 50 jaar. Er zijn er niet zo veel die dat kunnen zeggen. En toch is Vogelaar wel van deze tijd, als je kijkt naar hoe ze met social media omgaan bijvoorbeeld. Vogelaar is een mooi bedrijf en ik denk ook een onderschat bedrijf.”

Jan noemt het pand als voorbeeld. “Het ene deel van het pand kende ik wel, maar ik had toch een ander beeld. Kleiner, ja. En als je dan de luchtfoto’s ziet met de panden van bovenaf dan zie je pas echt hoe groot het eigenlijk is met 6.000 m2 vloeroppervlak . Mensen hebben geen idee hoe groot Vogelaar is en de branche soms ook niet. Voor buitenstaanders is het abstract wat we doen, die snappen het niet. Daar gaan we wat aan doen.”

Heb je nog een leuk weetje over jezelf?

“Ik heb een tweelingbroer! We zijn 2-eiig, en echt 4 handen op 1 buik. Vroeger leken we enorm veel op elkaar. Daar hebben we nog wel eens geintjes mee uitgehaald. Maar nu kan dat niet meer, inmiddels kun je ons wel uit elkaar houden.”

Daarnaast heeft Jan een enorme passie voor oude auto’s, vooral oude cabrio’s uit de jaren 60/70. Die passie deelt hij met zijn tweelingbroer. Zo waren ze dit jaar weer op Paleis Soestdijk voor het Concours d’Elegance van oude auto’s met een Triumph Stag uit 1975.

Jan rijdt het liefste in zijn oude cabrio. “Samen met mijn dochter heb ik een oude Peugeot cabrio. Heerlijk vind ik dat, je kop in de wind en lekker je hoofd leegmaken. Ik vind het geweldig. Alleen als je ‘s zomers in de hitte in de file komt te staan dan ben je gezien, dat is echt niet leuk. Kou maakt me niet uit, ook met 10 graden kan ik open rijden. Zolang het maar droog is.”

 

Jan, ontzettend bedankt voor dit interview. Fijn dat je ons team komt versterken en leuk dat we er weer een gezellige collega bij hebben! Veel succes!

Een keer sparren met Jan?

Wilt u kennis maken met Jan of een keertje met hem sparren hoe het anders kan? Neem dan contact met hem op:

T: +31 30 60 33 514 / +31 6 53550824

Mail: jan@vogelaargroep.nl