Vogelaar deed handling gepersonaliseerde EK voetbal shirtjes

Vogelaar deed handling gepersonaliseerde EK voetbal shirtjes

donderdag 15 juli 2021

Gedurende de afgelopen EK periode hebben wij een hele mooie klus mogen doen voor een klant (inclusief video)…

Gepersonaliseerde EK voetbalshirtjes

Van 11 juni tot 11 juli 2021 was het dan eindelijk zo ver: het EK voetbal! Natuurlijk is een EK niet compleet zonder oranje en rode shirtjes voor de fans. Speciaal voor Bright Loyalty deden wij daarom de handling van hun gepersonaliseerde EK voetbalshirtjes campagne.

En dat was een hele leuke en bijzondere klus! We moesten goed opletten, want het gepersonaliseerde shirt moest natuurlijk wel in de goede envelop komen met het juiste adres erop. Anders kreeg je de verkeerde maat, de verkeerde naam of het verkeerde rugnummer bij je op de mat.

Nederland en België

EK gepersonaliseerd voetbalshirt Nederland scoren met goal verzonden door Vogelaar

Wij hebben zowel de handling van gepersonaliseerde oranje EK shirts als de handling van gepersonaliseerde rode EK shirts (voor België) gedaan. We hebben grote volumes aan shirts verpakt en verzonden; dat waren héél veel karren vol met shirtjes die ons pand verlieten! Ook konden er voetballen besteld worden. Die hebben wij ook netjes verpakt en verzonden.

Op naar het WK volgend jaar!

Met zo’n speciale klus ben je bij ons natuurlijk aan het goede adres. Wij houden wel van een uitdaging en gaan altijd secuur te werk. Wij vonden het een prachtige samenwerking en we hebben nu al zin in het WK volgend jaar. Want met zo’n gaaf shirt scoor je sowieso!

 

EK voetbalshirt Nederland in doos verzonden door VogelaarEK voetbalshirt België ingepakt en verzonden door VogelaarKarren vol met EK voetbalshirtjes voor Nederland en België verzonden door Vogelaar