Vogelaar doet de PRINTmatters!

Vogelaar doet de PRINTmatters!

donderdag 22 juli 2021

Wij zijn er super trots op dat wij weer de PRINTmatters mogen afwerken, sealen en verzenden! Lees meer…

Wat is PRINTmatters?

PRINTmatters is het enige grafische vakblad in Nederland en gaat helemaal over gedrukte visuele communicatie. Denk aan onderwerpen zoals creatie, print, sign en verpakkingsdruk. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op deze gebieden? Dan moet u absoluut de PRINTmatters lezen en hun website bekijken!

Het motto van PRINTmatters is: ‘wij houden van print’.  En dat doen wij ook! Daarom zijn wij extra blij dat wij als partners hun magazine, de PRINTmatters, mogen afwerken, sealen en verzenden.

Het PRINTmatters magazine dat wij verwerken:

  • Heeft een oplage van 4200 exemplaren
  • Wordt 8x per jaar verstuurd
  • Wordt (thuis)bezorgd bij grafische bedrijven en ondernemers
  • Is een heel mooi vakblad met bijzondere prints en bijlagen

Wat doen wij voor PRINTmatters?

Zoals gezegd zijn wij degenen die het magazine afwerken, sealen en verzenden. Ook steken wij de bijlages in en adresseren wij het magazine.

We zijn er natuurlijk super trots op dat wij zo’n mooi magazine uit ons eigen vakgebied mogen verwerken! We zijn er zelfs zo trots dat we er een filmpje van hebben gemaakt:

Vogelaar op de PRINTmatters website

Maar daar houdt de samenwerking tussen PRINTmatters en Vogelaar niet op: wij staan ook als partner op de PRINTmatters website! Misschien heeft u onze banners al voorbij zien komen op de site of in de nieuwsbrief? Ook komen er af en toe artikelen van ons online.

En wist u dat we ook een eigen partnerpagina hebben op printmatters.nl? Bekijk hier onze partnerpagina en laat ons weten wat u er van vindt!